Hiss / Noise in older electronics normal / fault?

Last updated on 6 months ago
M
Markus
Member
Posted 6 months ago
Hello All!
I recently bought a used Status S1 with the "Series 1"-circuit as shown on the Status Graphite webpage. The bass is lovely, it plays and sounds excellent.
However, the bass introduces quite some noise / hiss which i do not like so much. So i already contacted Rob Green directly. He was so kind to reply, but could not judge from a distance (I live in Germany) if my circuit is damaged or if it is the normal behavior.
So my question is, has anyone of you also experienced hiss in an older circuit? I´m considering to by a new circuit from Status, but if the hiss won´t disappear that would be no good investment, of course.
Thanks for any replies!

P.S: I know, I know, no picture, no bass, so is the picture of my bass visible when included as attachment???
pmpm
Junior Member
Posted 6 months ago
Hi Markus,

where are you located in Germany? I´m also German and probably can help you.

KR

PM
Status S2 classic-neck through 4-string headless
Fame MM400
Trace Elliot AH400SM; 1048; 1518
M
Markus
Member
Posted 6 months ago
Thanks for the reply, sent you an e-mail....
Regards,
Markus
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Moderator: Administrator